vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester på italienska sjöar  wakacje na włoskich jezior
  Maggioremeer >  Toerisme >  Gastronomie en wijnen MaggioremeerGastronomie en wijnen Maggioremeer

Het merendeel van de gastronomie van het meer is gemodelleerd naar dat van Piemonte: een plaats van traditie, geschiedenis, oude recepten en smakelijke specialiteit, in elke provincie kunt u genieten van heerlijke gerechten bereid met producten van dit genereuze land.

Het kennen van de Piemontese keuken weg te gaan reizen in smaak, een universum van vele kleuren en geuren te genieten van uitstekende wijnen om de smaken van een oude culinaire traditie te verbeteren. Dit is een land dat beschikt over uitstekende wijnen beroemd over de hele wereld, fluweelachtige rode wijn, witte wijn met gouden tinten, en dessert wijnen.

Voor de liefhebbers van vis, Lago Maggiore biedt heerlijke recepten. Van de baars, vis symbool van het meer: het wordt geserveerd in restaurants in heerlijke filets of samen met een prachtige rijst schotel. Ernaast andere soorten, waaronder somber, forel, zeelt, karper, snoek en witvis. In vele restaurants in het meer kunt u proeven van hen, gekookt op verschillende manieren.

« TERUG

 
Kaart:Zie ook:

  Kunst en Cultuur
  Cruises op het Maggioremeer
  Gastronomie en wijnen Maggioremeer
  Folklore Maggioremeer

Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com