vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester på italienska sjöar  wakacje na włoskich jezior
  Iseomeer >  Plaatsen >  Monte Isola Iseomeer vakantie - hotels, campings, appartementen, vakantiehuizen, agriturismo, villeMonte Isola

Monte Isola is het grootste meer eiland in Europa: het is in het midden van het Iseomeer en draagt met zijn profiel stijgen van het water, aan de magische sfeer van het meer. De naam Monte Isola herinnert ons zijn berg aard: de top van het eiland is in feite op 600 meter hoogte. Het hoogste punt is het heiligdom van de Madonna della Ceriola, gebouwd in 1500: het kan bereikt worden via verschillende wegen, en het biedt een uniek uitzicht over het meer en van de Val Camonica.

De oostelijke kant van het eiland is zeer steil en rotsachtig het algemeen, terwijl het tegendeel westelijke helling omlaag naar het meer met een flauwe helling, waar olijfbomen groeien: hier kunnen we zien als de vegetatie van het eiland is zeer interessant, omdat variërend van de Middellandse Zee planten bomen typisch alpine.

Op het eiland is het verboden de toegang voor gemotoriseerd vervoer en de toeristen kunnen het eiland bereiken via veerboot: ook deze eigenaardigheid maakt het een bijzondere plek, waar je weken in de rust en ontspanning.

« TERUG

 
Kaart:Zie ook:

  Riva di Solto
  Iseo
  Sarnico
  Predore
  Tavernola Bergamasca
  Lovere
  Paratico
  Sulzano
  Sale Marasino
  Monte Isola
  Marone
  Pisogne

Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com