vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester på italienska sjöar  wakacje na włoskich jezior
  Comosjön >  Turist >  Konst och kultur ComosjönKonst och kultur

Comosjön är ett stort område rikt på historia och konstverk. Från vackra landskap orörda av mästerverk av den romanska Lombard, de tysta dalar till de stora cykler av fresker i den femtonde och sextonde århundradena, från lyxiga villor till artonhundratalet barockkyrkor och palats, erbjuder området möjligheter till roliga och berikande för alla smaker och alla behöver.

För att skörda det mesta av alla möjligheter, kan du delta i guidade turer, tematiska resvägar, miljömässiga, konstnärliga och gastronomiska resvägar.

Det finns många sommar program för att förbättra och främja skönheten i sjön, som syftar till att turister som vistas på sjön Como. Varje dag i veckan finns det en väg att känna till historien och den konstnärliga skönheten i dessa länder.

« TILLBAKA

 
Karta:Se även:

  Konst och kultur
  Sjö kryssningar Comosjön
  Gastronomi och vin Comosjön
  Folklore Comosjön

Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com

lago di Como -  lake Como -  Comer see -  Lac de Côme -  Comomeer
Ospitalitā lago di Como -  Guida turistica d'Italia -  Domaso Lago di Como
Gravedona Lago di Como -  Hotel, Camping, Appartamenti Domaso Lago di Como