vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester på italienska sjöar  wakacje na włoskich jezior
  Comosjön >  Turist ComosjönTurist

tourism lake Como turismo lago di Como Comer see
Turist kallelse av de länder som gränsar till Comosjön är mycket stark, då erbjudandet är varierat och en god standard och från hotell till lägenheter till campingplatser. För dem som vill återuppleva nöjen "att leva i en villa" som de rika aristokrater och borgare av sjuttonhundratalet, har många hus byggts om till grand hotel, absolut inte billig men med tjänster och absolut ovärderliga vyer.

De som älskar sport kan hitta många möjligheter att utforska sin passion. Sjön är känd i hela Europa för miljön, särskilt lämpade för segling sporter: Alto Lario lämpar sig för utövandet av segel och surfa och även fröjd för ögat dess karga naturen och ibland vilda. Bergen som omger (högsta Legnone, 2609 m) praktiseras vandring och mountainbike och vintern skidåkning. Sjön är omgiven av golfbanor, alla inom räckhåll. Många av hotellen har ett spa där du kan koppla av och ta hand om sig själva. Ett annat sätt att skämma bort dig själv att du ge dig själv en gourmet brytning med vinprovning och typiska produkter, eller lära sig hemligheterna bakom kockarna av de bästa restaurangerna i området, tack vare ad hoc kurser.

Litteraturälskare kommer att resa gärna resa för att upptäcka de platser Manzoni. Intressant är också workshops, är fortfarande aktiva i många länder, arvtagare till gamla traditioner. I Como att besöka är, i detta sammanhang, undervisning i Silk Museum of Como, som berättar platsen för behandlingen av denna dyrbara garn, som staden är känd i århundraden.
 

Konst och kultur

Comosjön är ett stort område rikt på historia och konstverk. Från vackra landskap orörda av mästerverk av den romanska Lombard, de tysta dalar till de stora cykler av fresker i den femtonde och sextonde århundradena, från lyxiga villor till artonhund ...

Mer »

Sjö kryssningar Comosjön

Navigation Comosjön gör tillgängliga för den privata flotta av båtar, från de historiska dem som ångaren Concordia, till de av nyare konstruktion.
Tack vare råd av erfaren personal, kunden kan bygga en anpassad färdväg som passar dina b ...

Mer »

Gastronomi och vin Comosjön

Den gastronomi Como lider konforma av dess territorium, till vilken kan delas in i tre huvudområden: sjön, dominerande, vilka stjärnor fisken, då de omgivande berg och dalar, gamla och hemliga, med fokus på polenta och slutligen Brianza , förnedrande ...

Mer »

Folklore Comosjön

Fäst till marken och sina traditioner uttrycks i provinsen Como och Lecco i de många festivaler och fester som äger rum under hela året.

Från den gamla karneval Schignano, att rekonstruktioner i medeltida dräkt Como, tills den traditionell ...

Mer »

Karta:Se även:

  Konst och kultur
  Sjö kryssningar Comosjön
  Gastronomi och vin Comosjön
  Folklore Comosjön

Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com

lago di Como -  lake Como -  Comer see -  Lac de Côme -  Comomeer
Ospitalità lago di Como -  Guida turistica d'Italia -  Domaso Lago di Como
Gravedona Lago di Como -  Hotel, Camping, Appartamenti Domaso Lago di Como