vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester pň italienska sj÷ar  wakacje na włoskich jezior
  Vakantie aan het Gardameer. reisgids, informatie, accommodatie, hotels, campings, appartementen, huizen, villa'sGardameer

lago di Garda lake Garda garda see lac de Garde Gardameer
Gardameer, of Benaco, is het grootste meer van ItaliŰ. De oevers zijn verdeeld tussen drie Italiaanse regio's: Lombardije, Veneto en Trentino-Alto Adige, het noordelijke deel van het meer is lang en smal en wordt omringd door bergen, terwijl in het Zuiden, waar het meer is breder, het landschap heuvelachtig is tot de Povlakte.

Het milde klimaat van het Gardameer heeft aangemoedigd de groei van sommige Mediterrane planten: beroemd zijn de citroenbomen, maar naast de citrusvruchten, aan de oevers van het meer ziet u oleander en bougainville. Hier zijn ook gecultiveerd wijngaarden en olijfbomen, die een goede kwaliteit wijn en olijfolie produceren.

Het Gardameer biedt de toeristen een prachtig landschap, maar ook prachtige steden, met karakteristieke historische centra. Het Gardameer is ook perfect voor atleten en fun-zoekers, omdat veel nachtclubs en pretparken het leven van haar kusten animeren.
 
Kaart:
Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions22
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com