vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester pň italienska sj÷ar  wakacje na włoskich jezior
  Gardameer >  Toerisme GardameerToerisme

turismo lago di Garda tourism lake Garda voyage-lac-de-garde
Het Gardameer is de bakermat van beschavingen sinds de prehistorie en bevoorrechte weg van de vlakte tot aan de Alpen en vice versa.
Dit heeft aangemoedigd de vermenging van verschillende culturen en beschavingen die zijn verschenen op het grondgebied waarvan we vandaag kunnen bewonderen de monumenten en leren over hun erfgoed.

En dan is het helder en schoon water, zonnige stranden, gemakkelijk toegankelijk, maar vooral de warme temperaturen, dat de mooie wandelingen langs een adembenemend landschap te begeleiden, maken het Gardameer een unieke plek die betoverde duizenden toeristen heeft.
 

Kunst en Cultuur

Het Gardameer biedt zijn bezoekers niet alleen de zonovergoten stranden en prachtige bergen, maar ook vele steden en dorpen vol charme, waar sporen van de geschiedenis te vinden, doorgegeven aan ons door de eeuwen heen, zoals paleizen, kerken en reli ...

Meer ╗

Cruises op het Gardameer

De Navigazione Lago di Garda heeft een vloot van boten, van historische boten als het stoomschip ItaliŰ, die van meer recente bouw, die u kunt gebruiken om de verschillende steden van het meer te bereiken.
Met het advies van ervaren per ...

Meer ╗

Gastronomie en wijnen Gardameer

Het klimaat, de temperatuur en de oppervlakte van de Garda sterk karakteriseren de typische keuken van deze plek, waardoor het een van de beste in ItaliŰ.

Zijn gewilde wijnen en olie die in dit gebied, evenals de keuken op basis van vis. ...

Meer ╗

Attractieparken

Het zuidelijke deel van het Gardameer biedt de toeristen vele mogelijkheden van entertainment met zijn grote pretparken.

Gardaland is de meest bekende en populaire attractiepark in ItaliŰ en is een van de grootste parken in Europa: ...

Meer ╗

Kaart:Zie ook:

  Kunst en Cultuur
  Cruises op het Gardameer
  Gastronomie en wijnen Gardameer
  Attractieparken

Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions22
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com