vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester på italienska sjöar  wakacje na włoskich jezior
  Semester vid Gardasjön. reseguide information, boende, hotell, camping, lägenheter, fritidshus, villorGardasjön

lago di Garda lake Garda garda see lac de Garde Gardameer
Gardasjön eller Benaco , är den största italienska sjön. Dess stränder är uppdelade mellan tre italienska regioner: Lombardiet, Veneto och Trentino-Alto Adige; den norra delen av sjön är lång och smal, och är omgiven av berg, medan längre söderut, där sjön är bredare, är landskapet som av kullarna och Podalen.

Det milda klimatet i Gardasjön har uppmuntrat framväxten av vissa växter i Medelhavet: kända är citron-husen i Garda, men förutom citrusfrukt vid stranden av sjön kan du se oleander och bougainvillea. De är också odlade vinrankor och olivträd, som producerar ett kvalitetsvin hög och olivolja.

Gardasjön erbjuder sina turister ett vackert naturlandskap, men också vackra länder, med karakteristiska historiska centrum. Dessutom är Gardasjön perfekt för sportentusiaster och för dem som söker underhållning: många nattklubbar och nöjesparker liva dess kuster.
 
Karta:
Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions22
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com