vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester på italienska sjöar  wakacje na włoskich jezior
  Gardasjön >  Turist GardasjönTurist

turismo lago di Garda tourism lake Garda voyage-lac-de-garde
Gardasjön har varit vagga civilisationer sedan förhistoria och en privilegierad vägen från slätten till Alperna och vice versa.
Detta gynnade passage av olika kulturer och civilisationer som har dykt upp i territorium, varav vi idag kan beundra monument och lära sig om det arv han lämnade oss.

Och sedan, vattnet klart och rent, soliga stränder och lättillgängliga, men framför allt milda temperaturer som följer de vackra promenader längs vackra natur gör Gardasjön en unik plats i sitt slag som har förhäxat tusentals turister.
 

Konst och kultur

Gardasjön erbjuder besökarna inte bara soliga stränder och vackra berg, men också många städer och byar full av charm, var man kan hitta bevis för historia, arv till oss genom tiderna, såsom palats, kyrkor och religiösa byggnader.

Vi gör t ...

Mer »

Sjö kryssningar Gardasjön

Navigation Gardasjön gör tillgängliga för den privata flotta av båtar, från de historiska dem som ångfartyget Italien, till de av nyare konstruktion.
Tack vare råd av erfaren personal, kan kunden bygga en anpassad färdväg som passar din ...

Mer »

Gastronomi och vin Gardasjön

Klimatet, temperatur och territorium Garda är viktiga inslag i den typiska köket i detta område, vilket gör den till en av de bästa i Italien.

Ansökts om viner och oljor som produceras i detta område, liksom rätter baserade på fisk.
G ...

Mer »

Nöjesparker

Området söder om Gardasjön erbjuder turister många möjligheter för underhållning med sina stora nöjesparker. Gardaland, Movie Studios, Safari eller äventyr i djungeln.

Gardaland är nummer ett nöjespark i Italien och är en av de st ...

Mer »

Karta:Se även:

  Konst och kultur
  Sjö kryssningar Gardasjön
  Gastronomi och vin Gardasjön
  Nöjesparker

Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions22
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com