vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester på italienska sjöar  wakacje na włoskich jezior
  Luganomeer >  Bezoek het Lugano meerGrondgebied

Meer van Lugano is een fantastische wereld waar u kunt vinden traditionele landschappen van de ongerepte natuur waar u kunt stoppen met de frisse lucht in te ademen en te ontspannen, zoals de prachtige valleien die het meer, waar u weken in het groen en de rust surround.

Maar langs oevers van het meer zijn er ook aantrekkelijke dorpen en moderne steden, de belangrijkste is Lugano, die zijn naam geeft aan het meer: als het toerisme, Lugano baseert haar economie op de vele banken en de financiële sector die nog steeds groeien.

Degenen die ervoor kiezen om de vakantie doorbrengen op het meer van Lugano vindt u een unieke omgeving, waar de bergen worden weerspiegeld in het meer naast de kleurrijke huizen in de kleine dorpen en moderne constructies van grotere steden.
 

Beschrijving van het gebied Luganomeer

Het meer heeft een oppervlakte van 48 km ², waarvan ongeveer 18 km ² behoren tot de Italiaanse Republiek en 30 km ² behoren tot Zwitserland.

Het diepste punt (288 meter) is gelegen in het bovenste bekken, tussen de Zwitserse en Italiaanse ...

Meer »

Klimaat Luganomeer

Meer van Lugano, zoals alle pre-alpine meren, heeft een gematigd klimaat, begunstigd door de aanwezigheid van het meer, gekenmerkt door milde seizoenen en een hoog percentage van de zonnige dagen.

Het milde klimaat en de wisseling van de w ...

Meer »

Oorsprong van het Luganomeer

Het Comomeer en het meer van Lugano hebben een glaciale geologische oorsprong, als een van de andere Italiaanse subalpien meren.

Tijdens de quaternaire tijdperk het hele stroomgebied was bedekt door een grote gletsjer die de takken van Com ...

Meer »

Kaart:Zie ook:

  Beschrijving van het gebied Luganomeer
  Klimaat Luganomeer
  Oorsprong van het Luganomeer

Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com