vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester pň italienska sj÷ar  wakacje na włoskich jezior
  Vakantie aan het Maggioremeer reisgidsMaggiore Meer

lago Maggiore Maggioresee lago Mayor lac Majeur Maggioresj÷n
Lago Maggiore waarvan het oppervlak wordt gedeeld tussen ItaliŰ en Zwitserland, is een van de belangrijkste alpiene meren en de tweede grootste meer van ItaliŰ. Het blauwe water, omgeven door groene bergen, vormen een van de mooiste landschappen in Noord-ItaliŰ.

Dickens, Flaubert, Byron, Stendhal en, in meer recente tijden, Hemingway, zijn slechts enkele van de artiesten die in deze gebieden aangename plaatsen en bronnen van inspiratie. Meren, eilanden, bergen, stedelijke functies, meesterwerken van de natuur en de mens wachten om ontdekt te worden door te leven ze van dag tot dag, genieten van de geuren en smaken.

En in de wind van een zonsondergang boven de meren kunt u luisteren naar de stem van een geschiedenis vol feiten, tradities, sfeer en curiosa. Een geschiedenis van een tijd dat - in bepaalde momenten - lijkt te zijn magisch gestopt.
 
Kaart:
Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com