vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester pň italienska sj÷ar  wakacje na włoskich jezior
  Maggioremeer >  Bezoek het MaggioremeerGrondgebied

Lago Maggiore (of Verbano) ligt op de grens tussen de Piemonte en Lombardije, en het noordelijke deel ligt in Zwitserland.

Het meer is omgeven door een ring van bergen, dat staat op het massief van de Monte Rosa: dit alpine landschap wordt echter getemperd door het milde klimaat van de oevers van het meer, waar de stijging boeiende steden met weelderige villa's en prachtige tuinen die zich in de negentiende en twintigste eeuw, vooral langs de kant Piemonte.

Lago Maggiore is de tweede grootste onder de Italiaanse meren na het Gardameer, maar het is de rijkste eilanden: elf, met inbegrip van de eilanden en eilandjes, waaronder het beroemde Borrome´sche eilanden, gelegen in de gelijknamige baai tegenover Stresa.

Hier vindt toeristen ongerepte natuur, adembenemende landschappen, indrukwekkende kerken, interessante monumenten, veel plezier en lekker eten ... alles wat u nodig heeft voor een perfecte vakantie.
 

Beschrijving van het gebied Maggioremeer

Lago Maggiore, een van de grootste van de Italiaanse schiereiland, verspreid over een oppervlakte van 212 vierkante kilometer, heeft een omtrek van 170 km en een lengte van 54 km (de grootste onder de Italiaanse meren), de maximale breedte van 10 km. ...

Meer ╗

Klimaat Maggioremeer

Als een hoek van de Middellandse Zee in een Alpenlandschap, Lago Maggiore is een paradijs dat het milde klimaat en de rijke vegetatie, met de majesteit van bergen en valleien van de intimiteit combineert.

Het meer is een uitzonderlijke nat ...

Meer ╗

Oorsprong van het Maggioremeer

De oorsprong van het Lago Maggiore is zeker ijstijd: de schikking van heuvels gevormd door glaciale afzettingen bewijs is van meer zichtbaar. Echter, het is nu zeker dat de ijstijd opgraving vond plaats over een bestaande rivierdal: het profiel van h ...

Meer ╗

Kaart:Zie ook:

  Beschrijving van het gebied Maggioremeer
  Klimaat Maggioremeer
  Oorsprong van het Maggioremeer

Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com