vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester på italienska sjöar  wakacje na włoskich jezior
  Semester vid Maggioresjön reseguideMaggioresjön

lago Maggiore Maggioresee lago Mayor lac Majeur Maggioresjön
Lago Maggiore , även kallad Verbano , vars yta delas mellan Italien och Schweiz, är en av de viktigaste alpina sjöar och den näst största sjön i Italien. Dess blå vatten, omgiven av gröna berg, bildar de en av de vackraste landskapen i norra Italien.

Dickens, Flaubert, Byron, Stendhal, och, på senare tid, Hemingway, är bara några av de tecken som finns i dessa områden trevliga vistelser och inspirationskällor . Sjöar, öar, berg, karakteristiska städer, mästerverk av människan och naturen väntar på att upptäckas genom att uppleva dem varje dag, smaka dofter och smaker.

Och i vinden av en solnedgång på sjöarna kan du också lyssna till rösterna från en historia full av fakta, traditioner, atmosfär och kuriosa. En dotter berättelsen om en tid som - i vissa moment - tycks ha magiskt stoppat.
 
Karta:
Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com