vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester på italienska sjöar  wakacje na włoskich jezior
  Maggioresjön >  Besök MaggioresjönTerritorium

Lago Maggiore (eller Verbano) ligger på gränsen mellan Piemonte och Lombardiet och dess norra del ligger i Schweiz.

Sjön är omgiven av en ring av berg, som står bergsmassivet Monte Rosa, detta alplandskap är dock mildras av det milda klimatet i sjön, där det finns charmiga byar med lyxiga villor och vackra trädgårdar öde av århundradet, särskilt längs Piemonte sidan.

Lago Maggiore är den näst största bland italienska sjöar efter Gardasjön , men är rikare än elva öar, öar och holmar, inklusive den berömda Borromeo-öarna, som ligger i viken framför Stresa.

Här turister hittar orörd natur, hisnande landskap, charmiga kyrkor, intressanta monument, avkoppling, roligt och bra mat ... allt du behöver för en perfekt semester.
 

Egenskaper Maggioresjön

Lago Maggiore, en av de största av den italienska halvön, spridda över ett område av 212 km ² ; har en omkrets av 170 km och en längd på 54 km (det största av de italienska sjöarna); den maximala bredden är 10 km.

Lago Mag ...

Mer »

klimat Iseosjön

Som ett hörn av Medelhavet i en miljö Alpine, är Lago Maggiore en bit av paradiset som kombinerar det milda klimatet och frodig växtlighet med majestät i bergen och intimiteten i sago dalar.

Sjön utgör en exceptionell naturlig miljö, vars ...

Mer »

Ursprung i Maggioresjön

Ursprunget till Lago Maggiore är säkert glacial, är vittne till disposition av kullarna som bildas av glacial morän natur. Men det är nu klart att glacial utgrävning ägde rum på en redan existerande floddalen , profil sjön har den typiska V-form av ä ...

Mer »

Karta:Se även:

  Egenskaper Maggioresjön
  klimat Iseosjön
  Ursprung i Maggioresjön

Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com