vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester på italienska sjöar  wakacje na włoskich jezior
  Comosjön >  Aktivitet >  Vattensport Comosjön kitesurfing , vindsurfing, segling, wakeboard, vattenskidorVattensporter

segel comer see
Segelbåt
Top Lario är prestigefyllda seglingsklubbar och nästan alla länder har en segling bas. Och det är därför lätt att förstå att det inte kommer att bli svårt att utöva denna sport. Alla klubbar har kurser för nybörjare och avancerade, från april till oktober. Under sommarmånaderna är det lätt att föda upp, navigera uppåt Lario, mästare som Paul Cayard eller Torben Grael, som ofta tävlar i olika mästerskap internationell organiserad på sjön; Dessutom kan du också ordna kryssningar på större båtar.

Vindsurfing
De många skolor erbjuder kurser Vindsurfing för barn och nybörjare, fortsättningskurser, men framför allt en hel del sympati och nöjen. E 'kan också hyra allt material som krävs för att utöva denna sport.

Drakflygning
Den Kite är en sport mycket ung: det är ett nytt sätt att resa på vattnet dras av en dragkraft kite (draken). Även i hög Lario sprider sig och det finns skolor som gör att du kan lära känna material, teknik och flygkontroll av draken, säkerhetsbestämmelser, kropps dra (dra av kroppen hängande från draken), användning av selen, start och gångstil med styrelsen. Allt i fullständig säkerhet är i klassen i vatten, följt av en båt i skolan.

Waterski
Under lugnare vind sjön blir en spegel där du kan träna vattenskidor. Tack vare ett välorganiserat skolan nationella tränare, kan du öva denna sport på alla nivåer. Skolan har en båt amerikanska godkända för konkurrens, en brygga och flera särskild utrustning.

« TILLBAKA

 
Karta:Se även:

  Land Sports
  Vattensporter

Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com

lago di Como -  lake Como -  Comer see -  Lac de Côme -  Comomeer
Ospitalità lago di Como -  Guida turistica d'Italia -  Domaso Lago di Como
Gravedona Lago di Como -  Hotel, Camping, Appartamenti Domaso Lago di Como