vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester på italienska sjöar  wakacje na włoskich jezior
  Comomeer >  Activiteiten >  Water Sport Comomeer kitesurfen, windsurfen, zeilen, wakeboarden, waterskiënWatersporten

segel comer see
Zeilboot
In het noordelijk deel van het meer, genaamd Alto Lario , zijn prestigieuze zeilen clubs en bijna alle landen hebben een fundamenteel zeilen. Het is daarom gemakkelijk om te zien dat het niet moeilijk is om deze sport praktijk. Alle clubs bieden cursussen voor beginners en van april tot oktober. Tijdens de zomermaanden is het gemakkelijk te steken, de top navigatie Lario, monsters, zoals Paul Cayard en Torben Grael, vaak racen in diverse internationale kampioenschappen gehouden op het meer, ook kunt u ook regelen cruises op grotere schepen.

Windsurfen
De talrijke windsurfen scholen bieden cursussen voor kinderen en beginners, gevorderden cursussen, maar vooral heel veel sympathie en vertier. E 'kan ook huur van de apparatuur nodig is om deze sport praktijk.

Kitesurfen
Kitesurfen is een sport erg jong is een nieuwe manier van reizen op het water, getrokken door een tractie vlieger (de vlieger). Zelfs in hoge Lario is het verspreiden en er zijn scholen die u toestaan om kennis van materialen, vlucht en de controle van de vlieger, veiligheidsregels, lichaam sleept hebben (sleep het lichaam opknoping van de vlieger), tuig te gebruiken, te beginnen en gang met het bestuur. Alles in alle veiligheid aan tijdens de lessen in het water, gevolgd door een boot school.

Waterskiën
In de uren van rust wind, het water wordt een spiegel waar je kunt oefenen waterskiën. Dankzij een uitstekende school georganiseerd door de nationale coach, kunt u de praktijk is dit sport op alle niveaus. De school heeft goedgekeurd voor de Amerikaanse boot races, een steiger en andere specifieke apparatuur.

« TERUG

 
Kaart:Zie ook:

  Landsporten
  Watersporten

Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com

lago di Como -  lake Como -  Comer see -  Lac de Côme -  Comomeer
Ospitalità lago di Como -  Guida turistica d'Italia -  Domaso Lago di Como
Gravedona Lago di Como -  Hotel, Camping, Appartamenti Domaso Lago di Como