vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester på italienska sjöar  wakacje na włoskich jezior
  Vakantie aan het Comomeer reisgidsComomeer

lago di Como Comer see lake Como Comomeer lac de Côme
Comomeer wordt ook wel Lario: het is de derde Italiaanse meer als een oppervlak met 145 vierkante kilometer en de eerste voor de perimeter met 170 km.

Het heeft een karakteristieke vorm van een "Y" ondersteboven, die het verdeelt in drie takken:
de tak van Como, de een van Lecco en de Alto Lario (noordelijke meer).

De drie vestigingen zijn toegetreden in het gebied genaamd het Centro Lago (centrale deel van het meer), een van de mooiste locaties in Italië.
Deze landen, aangezien de afgelopen eeuwen, biedt toeristen een mild klimaat, rust en unieke landschappen.

Altijd al een kruispunt tussen Italië en Europa, Comomeer is een veelheid van culturen, maar niet zijn geschiedenis en tradities te vergeten weg.

Dit gebied wordt beperkt door de grootte, maar zij kan bieden een uniek landschap, rijk aan verschillende soorten van milieu, landschap, menselijke nederzettingen, die in veel andere delen van Italië te vinden is, ga je naar de vlakte van uitlopers die omarmen de eerste bekken tak van Como.

De oevers van het Como zijn bekken koers van vele villa's omgeven door weelderige parken, met hun vorstelijk, getuigen van de fascinatie die het gebied van Como heeft kunnen uitoefenen over de jaren. Schilderachtige dorpjes met stenen huizen neergestreken aan de oevers van het meer karakteriseren deze kusten op zoek betoverd waar het lijkt dat de tijd is blijven stilstaan.
 
Kaart:
Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com

lago di Como -  lake Como -  Comer see -  Lac de Côme -  Comomeer
Ospitalità lago di Como -  Guida turistica d'Italia -  Domaso Lago di Como
Gravedona Lago di Como -  Hotel, Camping, Appartamenti Domaso Lago di Como