vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester på italienska sjöar  wakacje na włoskich jezior
  Comomeer >  Toerisme ComomeerToerisme

tourism lake Como turismo lago di Como Comer see
De toeristische roeping van de landen die grenzen aan het Comomeer is erg sterk, dus het aanbod is gevarieerd en van goede standaard en van hotels tot appartementen met service naar campings. Voor degenen die willen de genoegens van "wonen in een villa herbeleven" als de rijke aristocraten en burgerlijke van de achttiende eeuw, zijn veel huizen omgebouwd tot grand hotel, zeker niet goedkoop maar absoluut onschatbare diensten en standpunten.

Voor sportliefhebbers vinden veel mogelijkheden om uiting geven aan hun passie. Het meer is bekend in heel Europa voor het milieu, bijzonder geschikt voor zeilen: de hoge Lario leent zich voor de praktijk van het zeilen en surfen, en ook genot de ogen van haar aard en soms barre wildernis. De bergen die (de hoogste surround is Legnone, 2609 m) is trekking en mountainbiken in de winter kunt skiën. Het meer is omgeven door golfbanen, allemaal binnen handbereik. Veel van de hotels zijn voorzien van een beautyfarm om te ontspannen en zichzelf zorgen. Een andere manier om uzelf te verwennen en genieten van wat tijd af met heerlijke proeverijen van wijn en typische producten, of leer de geheimen van de chef-koks van de beste restaurants in de omgeving, door middel van ad hoc-cursussen.

Liefhebbers van literatuur zullen gewillig reizen reis naar de plaatsen te ontdekken Manzoni. Ook interessant zijn de ambachtelijke winkels, nog steeds actief in vele landen, erfgenamen van de oude tradities. In Como te bezoeken is in dit verband de Educatieve Silk Museum van Como, waar hij vertelt over het pad van de verwerking van deze kostbare garen, waarvoor de stad is beroemd om eeuwen.
 

Kunst en Cultuur

Comomeer is een uitgestrekt gebied dat rijk is aan geschiedenis en kunstwerken. Van de ongerepte natuurlijke schoonheid van de meesterwerken van de Romaanse Lombard, de rustige valleien van de grote cycli van fresco's van de vijftiende en zestiende e ...

Meer »

Cruises op het Comomeer

Navigazione Lago di Como biedt een eigen vloot van boten, van historische als die van de stoomboot Concordia aan die van meer recente bouw.
Dankzij het advies van ervaren personeel, kan de klant het bouwen van een aangepaste route aan ...

Meer »

Gastronomie en wijnen Comomeer

De gastronomie van Como en de omgeving lijdt onder de vorm van zijn grondgebied, die kunnen worden onderverdeeld in drie belangrijke gebieden: het meer, overheersend, dat de vis aan sterren, dan de omliggende bergen en valleien, oude en geheime, geri ...

Meer »

Folklore Comomeer

De gehechtheid aan het land en zijn tradities wordt uitgedrukt in de provincie van Como en Lecco in de talrijke festivals en feesten die volgen per jaar.

Van de oude carnaval van Schignano, de gekostumeerde reconstructies van middeleeuwse ...

Meer »

Kaart:Zie ook:

  Kunst en Cultuur
  Cruises op het Comomeer
  Gastronomie en wijnen Comomeer
  Folklore Comomeer

Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com

lago di Como -  lake Como -  Comer see -  Lac de Côme -  Comomeer
Ospitalità lago di Como -  Guida turistica d'Italia -  Domaso Lago di Como
Gravedona Lago di Como -  Hotel, Camping, Appartamenti Domaso Lago di Como