vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester på italienska sjöar  wakacje na włoskich jezior
  Comomeer >  Bezoek het Comomeer, de meest exclusieve Italiaanse meerGrondgebied

Visit lake Como
De beperkte uitbreiding van het grondgebied mag niet misleidend zijn als een paar andere Italiaanse plaatsen bieden een dergelijke verscheidenheid van soorten milieu, landschap en menselijke nederzettingen.

In slechts een paar mijl ga je van hoge bergen naar het meer, de Alpen wilde valleien van de heuvel, van de stedelijke dorpjes van enkele huizen, uit een natuurgebied oase aan de skipistes.

Opvolging van kleine pittoreske dorpjes met stenen huizen neergestreken aan de oevers van het meer. Bekende plaatsen in de wereld bekend om hun schoonheid, de charme behouden die hen een must voor deze verfijnde reizigers in de afgelopen eeuwen stak de Alpen voor een bezoek aan Italië.

Gelegen aan de voet van de grote bergen, het Comomeer en valleien die fuseren worden gekenmerkt door de schoonheid van de landschappen en de voortdurend veranderende kleuren en sfeer tijdens de verschillende seizoenen.
 

Beschrijving van het gebied Comomeer

Comomeer, met een oppervlakte van 146 vierkante kilometer. is het derde meer van Italië na de uitbreiding van Garda en het Lago Maggiore. Zijn karakteristieke omgekeerde Y-vorm wordt gegeven door de drie takken: Colico noord, zuid-oost Lecco, Como in ...

Meer »

Klimaat Comomeer

Comomeer is een bijzonder goed gebied, bekend om zijn in het algemeen mild en vochtig klimaat dat bevordert een rijke uitbundigheid.

Dit wordt mogelijk gemaakt door de aanwezigheid van de Alpen die bestand is tegen wind uit het noorden en doo ...

Meer »

Oorsprong van het Comomeer

De geologische oorsprong van het Meer van Como en Lugano, net als veel Italiaanse subalpiene meren, is glacial. In het Kwartair tijdperk het hele stroomgebied was bedekt door een grote gletsjer die de takken van Como en Lecco overschreden, kwam uit d ...

Meer »

Kaart:Zie ook:

  Beschrijving van het gebied Comomeer
  Klimaat Comomeer
  Oorsprong van het Comomeer

Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com

lago di Como -  lake Como -  Comer see -  Lac de Côme -  Comomeer
Ospitalità lago di Como -  Guida turistica d'Italia -  Domaso Lago di Como
Gravedona Lago di Como -  Hotel, Camping, Appartamenti Domaso Lago di Como