vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester på italienska sjöar  wakacje na włoskich jezior
  Gardasjön >  Turist >  Konst och kultur GardasjönKonst och kultur

Gardasjön erbjuder besökarna inte bara soliga stränder och vackra berg, men också många städer och byar full av charm, var man kan hitta bevis för historia, arv till oss genom tiderna, såsom palats, kyrkor och religiösa byggnader.

Vi gör tre exempel, för att täcka 2000 års historia:
Sirmione är resterna av en romersk villa som kallas " Catullus grotta " (den romerske skalden föddes i Sirmione i 84 f.Kr.). Det är den mest praktfullt exempel på privata byggnader av ädel karaktär av alla norra Italien.

En Gargnano i Övre Garda Bresciano, är det Bettoni Palace , utformad i slutet av sjuttonhundratalet; en av de vackraste villorna i sjön, krönt av en vacker räcke och statyer; dess berömda citrus trädgård.

Och sedan, Italiensk Vittoriale , den monumentala citadellet att poeten Gabriele D'Annunzio iscensatta och bodde i 30 till Gardone Riviera , extraordinär och oöverträffad uppsättning av byggnader, gator, torg, teatrar, trädgårdar, parker och vattendrag, som fortfarande innehåller en otrolig atmosfär.

« TILLBAKA

 
Karta:Se även:

  Konst och kultur
  Sjö kryssningar Gardasjön
  Gastronomi och vin Gardasjön
  Nöjesparker

Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions22
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com