vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester pň italienska sj÷ar  wakacje na włoskich jezior
  Maggioremeer >  Hotels >  Castello Dal Pozzo Arona MaggioremeerCastello Dal Pozzo

Castello Dal Pozzo is een historische accommodatie bestaande uit 3 gebouwen in de buurt van de oevers van het Lago Maggiore. Het hotel biedt gratis parkeergelegenheid en heeft luxe, antiek ingerichte kamers met modern comfort.

De kamers en suites bevinden zich in het Palazzo gebouw, in de gerestaureerde stal of in het oorspronkelijke kasteel, dat op 250 meter van de receptie ligt. De accommodaties zijn voorzien van originele meubels, decoratieve wanden en ruime marmeren badkamers. Ze beschikken over gratis WiFi, een cd/dvd-speler en een lcd-tv.

Restaurant Le Fief serveert zowel regionale als Italiaanse specialiteiten. In het hoofdgebouw is een Amerikaans ontbijt beschikbaar.

Castello Dal Pozzo was vroeger de residentie van een edelman en wordt omgeven door parken en groene gazons. De accommodatie bestaat uit het oorspronkelijke kasteel, gerestaureerde stallen en een 18e-eeuws gebouw.

Het personeel van het Castello Dal Pozzo kan een verscheidenheid aan excursies voor u regelen, waaronder gastronomische tochten en een bezoek aan de Borrome´sche eilanden.

Booking on line »

 
Kaart:
Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it
Arona

Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com