vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester på italienska sjöar  wakacje na włoskich jezior
  Maggioremeer >  Toerisme >  Folklore MaggioremeerFolklore Maggioremeer

Een mengeling van culturen elkaar ontmoeten in het land van het Lago Maggiore.
Het verhaal ook van bittere gevechten, arbeid en opoffering, ontwierp het landschap en de gemeenschappen.

Tussen folklore, traditie en cultuur, gemeenschappen van het meer en de omliggende valleien nu beleef die momenten in hun geschiedenis, het vieren van rituelen en festivals.
Geluiden van oude gezangen, gebaren van traditionele ambachten, historische kostuums en heerlijke smaken, terug naar verlevendigen straten, steegjes en binnenplaatsen.

Onder de historische figuren gekoppeld aan het Lago Maggiore, zeker de belangrijkste is Carolus Borromeüs, die geboren werd in Arona in 1538 en stierf in 1584. In 1563 werd hij tot priester gewijd en al snel ingewijd bisschop, nam hij deel aan de laatste stadia van het Concilie van Trente werd een van de grootste promotors van de Contra Reformatie en werd later aartsbisschop van Milaan. In de jaren van zijn episcopaat, 1565 tot 1584 wijdde hij zich aan het bisdom van Milaan het bouwen van nieuwe kerken, scholen en hogescholen, die zich bezighouden met de pastorale bezoeken, de leiding over de opstelling van belangrijke regels voor de vernieuwing van de kerkelijke kostuum. Toen hij stierf liet hij al zijn rijkdom aan de armen.

« TERUG

 
Kaart:Zie ook:

  Kunst en Cultuur
  Cruises op het Maggioremeer
  Gastronomie en wijnen Maggioremeer
  Folklore Maggioremeer

Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com