vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester pň italienska sj÷ar  wakacje na włoskich jezior
  Maggioremeer >  Grondgebied >  Klimaat MaggioremeerKlimaat Maggioremeer

Als een hoek van de Middellandse Zee in een Alpenlandschap, Lago Maggiore is een paradijs dat het milde klimaat en de rijke vegetatie, met de majesteit van bergen en valleien van de intimiteit combineert.

Het meer is een uitzonderlijke natuurlijke omgeving, waar het milde klimaat is zeer dicht bij de Middellandse Zee een, dankzij de morfologie van het grondgebied. De gunstige ligging en het milde klimaat zowel in de zomer en de winter hebben ertoe geleid dat langs de oevers hebben vele toeristische landen gemaakt.

Net als alle pre-Alpine meren, Lago Maggiore is de weg, vooral in de zomer, twee soorten van de heersende winden, een in de ochtend dat klappen van de bergen naar de vlakte (de zogenaamde moscendrino, soms tramontana) en een wind die waait uit de vlakte bergen vooral tijdens de namiddag (de zogenaamde inverna). Deze constante wind zijn de pre-alpine meren gebied waar een grote inspanning in de sport dat het gebruik alleen de wind, zoals zeilen en windsurfen.

« TERUG

 
Kaart:Zie ook:

  Beschrijving van het gebied Maggioremeer
  Klimaat Maggioremeer
  Oorsprong van het Maggioremeer

Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com