vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester på italienska sjöar  wakacje na włoskich jezior
  Maggioresjön >  Turist >  Gastronomi och vin MaggioresjönGastronomi och vin Maggioresjön

De flesta av gastronomi i sjön är baserad på den Piemonte: en plats för traditioner, historia, gamla recept och läckra specialiteter, varje provins du kan njuta av läckra rätter tillagade med produkter av denna generösa land.

Att känna till Piemonte köket innebär att man tar en resa i smak; ett universum av många färger och dofter som kan avnjutas med utmärkta viner att förbättra smaker av en gammal matlagning tradition. Detta är ett land som har utmärkta viner kända över hela världen. Sammets röda viner, vita viner med en gyllene färg, dessertviner och konversation.

För älskare av fisk, Lago Maggiore erbjuder godbitar recept. Sedan largemouth, fisk symbol för sjön: är i restaurangerna i sjön tjänstgjorde i läckra filéer eller bli huvudpersonen i magnifika risotto. Vid sin sida andra arter, inklusive dyster, öring, röding, sutare, karp, gädda och sik. I de många restaurangerna i området sjö kan du smaka dem kokta på olika sätt.

« TILLBAKA

 
Karta:Se även:

  Konst och kultur
  Sjö kryssningar Maggioresjön
  Gastronomi och vin Maggioresjön
  Folklore Maggioresjön

Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com