vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester på italienska sjöar  wakacje na włoskich jezior
  Comomeer >  Toerisme >  Cruises op het ComomeerCruises op het Comomeer

Navigazione Lago di Como biedt een eigen vloot van boten, van historische als die van de stoomboot Concordia aan die van meer recente bouw.
Dankzij het advies van ervaren personeel, kan de klant het bouwen van een aangepaste route aan uw behoeften, om een reis te organiseren, vergaderingen bijwonen, vieren een verjaardag of bruiloft bieden gegarandeerd een unieke stijl, vertrouwelijke en zeer elegant.

Night Cruise met dans aan boord
Door deze cruises worden de mogelijkheid geboden om een zaterdagavond anders dan gebruikelijk besteden. In een romantische en suggestieve instelling kan dansen de hele nacht en, eventueel, kunt u genieten van het diner.

overdag cruises met lunch aan boord
Deze cruises voor een volledige navigatie van het Comomeer en het starten komt tot Piona of kolieken en ook, met de formule van het restaurant aan boord, kunt u een goede lunch samen met een prachtig uitzicht over het meer.

« TERUG

 
Kaart:Zie ook:

  Kunst en Cultuur
  Cruises op het Comomeer
  Gastronomie en wijnen Comomeer
  Folklore Comomeer

Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com

lago di Como -  lake Como -  Comer see -  Lac de Côme -  Comomeer
Ospitalità lago di Como -  Guida turistica d'Italia -  Domaso Lago di Como
Gravedona Lago di Como -  Hotel, Camping, Appartamenti Domaso Lago di Como