vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester på italienska sjöar  wakacje na włoskich jezior
  Comomeer >  Toerisme >  Kunst en Cultuur ComomeerKunst en Cultuur

Comomeer is een uitgestrekt gebied dat rijk is aan geschiedenis en kunstwerken. Van de ongerepte natuurlijke schoonheid van de meesterwerken van de Romaanse Lombard, de rustige valleien van de grote cycli van fresco's van de vijftiende en zestiende eeuw, van luxe villa's tot de negentiende-eeuwse barokke kerken en paleizen, het gebied biedt mogelijkheden voor plezier en verrijking voor alle smaken en alle behoeften.

Om beter te begrijpen alle mogelijkheden, kunt u deelnemen aan rondleidingen, thematische rondleidingen, ecologische, artistieke en gastronomische routebeschrijving.

Er zijn tal van programma's voor de zomer het gebruik en de bevordering van de schoonheid van het meer, gericht op toeristen die verblijven op het meer. Elke dag van de week zal worden aangeboden een pad naar de geschiedenis te kennen en de artistieke schoonheid van deze landen.

« TERUG

 
Kaart:Zie ook:

  Kunst en Cultuur
  Cruises op het Comomeer
  Gastronomie en wijnen Comomeer
  Folklore Comomeer

Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com

lago di Como -  lake Como -  Comer see -  Lac de Côme -  Comomeer
Ospitalità lago di Como -  Guida turistica d'Italia -  Domaso Lago di Como
Gravedona Lago di Como -  Hotel, Camping, Appartamenti Domaso Lago di Como