vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester pň italienska sj÷ar  wakacje na włoskich jezior
  Gardameer >  Toerisme >  Attractieparken GardameerAttractieparken

Het zuidelijke deel van het Gardameer biedt de toeristen vele mogelijkheden van entertainment met zijn grote pretparken.

Gardaland is de meest bekende en populaire attractiepark in ItaliŰ en is een van de grootste parken in Europa: tussen achtbanen en drie-dimensionale films, veel vertier, ook voor jongere kinderen. Het ligt tussen Peschiera en Lazise.

In het park genaamd Movieland kunt u terecht in het gigantische filmset, zie de speciale effecten, acteurs, stuntmannen en luister naar de soundtracks van de grootste films. Het is gelegen in Lazise.

CanevaWorld-AquaParadise, een tropisch eiland te ontdekken, met spannende waterattracties, een vulkaan spuugt, de oude vuurtoren en een hele vissersdorp: voor een dagje uit van het gewone onder het witte zand, palmbomen, felle haaien en geest galjoenen. Het is gelegen in Lazise.

Parco Natura Viva Safari & Zoo, in de prachtige heuvelachtige omgeving van het Gardameer, het park talrijke soorten gastheren van zeldzame dieren en bedreigde. Het ligt tussen Bussolengo en Pastrengo, niet ver van Verona.

« TERUG

 
Kaart:Zie ook:

  Kunst en Cultuur
  Cruises op het Gardameer
  Gastronomie en wijnen Gardameer
  Attractieparken

Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions22
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com