vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester på italienska sjöar  wakacje na włoskich jezior
  Gardameer >  Toerisme >  Cruises op het GardameerCruises op het Gardameer

De Navigazione Lago di Garda heeft een vloot van boten, van historische boten als het stoomschip Italië, die van meer recente bouw, die u kunt gebruiken om de verschillende steden van het meer te bereiken.
Met het advies van ervaren personeel kan de klant het bouwen van een aangepaste route die past bij zijn behoeften, een tour te regelen, vergaderingen bijwonen, vieren een verjaardag of bieden een banket voor een bruiloft in een unieke stijl, vertrouwelijke en zeer elegant.

Cruise met dans aan boord
Door deze cruises worden de mogelijkheid geboden om een zaterdagavond anders dan gebruikelijk besteden. In een romantische en suggestieve instelling kan dansen de hele nacht en, eventueel, kunt u genieten van het diner.

Cruises met lunch aan boord
Deze cruises voor een volledige navigatie van het meer vertrek en de aankomst van Desenzano naar Limone en Malcesine of ook, met de formule van het restaurant aan boord, kunt u een goede lunch samen met een prachtig uitzicht over het meer.

« TERUG

 
Kaart:Zie ook:

  Kunst en Cultuur
  Cruises op het Gardameer
  Gastronomie en wijnen Gardameer
  Attractieparken

Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions22
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com