vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester pň italienska sj÷ar  wakacje na włoskich jezior
  Gardameer >  Activiteiten >  Ground Sport Gardameer - Mountainbike, Hiking, Paardrijden, CanyoningLandsporten

Het Gardameer, net als alle bergmeren, is omgeven door een grote keten van bergen. De berg is altijd aanwezig in de vakantie van degenen die ervoor kiezen dit meer zelfs als het slechts de achtergrond voor de dagen doorgebracht op het strand.

De paden zijn tientallen, perfect bewaard gebleven door de lokale afdelingen klimmen, met progressieve moeilijkheid dat elke wandelaar in staat stelt om zijn route te vinden. Ook zijn er twee pieken van meer dan 2000 meter: Monte Stivo en de Altissimo. Het komt met een paar uur lopen en bergtoppen wacht op de ontvangst van twee prachtige berghutten.

De klim heeft gevonden in het Gardameer grond zo vruchtbaar als om te produceren wat door velen beschouwd als de ware wereld kampioenschap van de vrije klimmen, de "Rock Master", dat plaatsvindt elke september in Arco.

Paden waren mule sporen, wegen en fietspaden van de Garda belegerd door liefhebbers van mountainbiken. Hier zijn speciale paden, met inbegrip van een adembenemend landschap, bossen, weiden, stranden en velden.

« TERUG

 
Kaart:Zie ook:

  Landsporten
  Watersporten

Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions22
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com