vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester på italienska sjöar  wakacje na włoskich jezior
  Gardasjön >  Turist >  Nöjesparker GardasjönNöjesparker

Området söder om Gardasjön erbjuder turister många möjligheter för underhållning med sina stora nöjesparker. Gardaland, Movie Studios, Safari eller äventyr i djungeln.

Gardaland är nummer ett nöjespark i Italien och är en av de största och rimomati parkerna i Europa. Det ligger mellan Peschiera och Lazise.

Movieland är en Park Pictures Entertainment som ger dig ett äventyr du aldrig kommer att glömma, mellan gigantiska filminspelningar, specialeffekter, spänning, skådespelare, stuntmän och ljudspår för den största filmen!

Canevaworld Aqua : Den tropiska ön vid stranden av Garda att bli upptäckta, med spännande vattenattraktioner, en häftig vulkan, den gamla fyren och en hel fiskeby! En ny dimension av vatten roligt i Canevaworld väntar på dig! Njut av en dag utöver det vanliga, inbegripet vit sand, tropiska palmer, våldsamma hajar och ghost galeoner!

Natura Viva Park & ​​Zoo Safari : Hotellet ligger i de vackra bergiga omgivningarna i Gardasjön, parken värd inuti många sällsynta arter och hotade.

« TILLBAKA

 
Karta:Se även:

  Konst och kultur
  Sjö kryssningar Gardasjön
  Gastronomi och vin Gardasjön
  Nöjesparker

Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions22
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com