vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester på italienska sjöar  wakacje na włoskich jezior
  Gardasjön >  Aktivitet >  Mark Sport Gardasjön - mountainbike, vandring, Ridning, CanyoningLand Sports

Gardasjön, som alla sjöar, omgiven av en hög bergskedja. Berget är alltid närvarande i en resa för dem som väljer Garda, även när det är bara en bakgrund till de dagar som tillbringas på stranden.

Banorna är dussintals, väl bevarade av lokala alpina sektioner med gradvis svårigheter som gör varje vandrare att finna sin väg. Dessutom finns det två toppar över 2000 meter: Mount Stivo och den Högste. Det nås genom ett par timmar av promenader och toppmötet väntar mottagandet av två slående fjällstugor.

Friklättring i Garda hittat sådana grogrund för att ge liv åt vad som anses av många som den sanna världsmästerskapet i fri klättring, "Rock Master", som äger rum i Arco varje September.

Banorna, de mula spår, vägar och cykelvägar i Garda har mobbad av fans mountainbike. Det finns särskilda vägar genom hisnande landskap, skogar, ängar, stränder och fält.

« TILLBAKA

 
Karta:Se även:

  Land Sports
  Vattensporter

Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions22
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com