vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester pŚ italienska sjŲar  wakacje na włoskich jezior
  Maggioremeer >  Activiteiten >  Water Sport Maggioremeer kitesurfen, windsurfen, zeilen, wakeboarden, waterskiŽnWatersporten

Op de golven golfde door de constante bries van het meer zijn vele sporten beoefend.

Het systeem van constante en tegengestelde winden dat alle van de grote meren Alpen, met inbegrip van het Lago Maggiore kenmerkt, heeft vergemakkelijkt de ontwikkeling en de praktijk van sporten zoals zeilen, windsurfen en kitesurfen.
Maar natuurlijk op het meer kunt u reizen met andere types van boten, zoals een kano of kajak, niet aan de motorboten vermelden, ook gebruikt om water doe-skiŽn. En er is meer: onlangs is er een ontwikkeling van de activiteiten in verband met torrents, omdat raften en kajakken worden steeds populaire sport in de valleien die open richting van het meer.

Maar deze wateren zijn perfect, zelfs voor een duik, en voor de meer durf is er de mogelijkheid van duiken, aan het meer verdieping te ontdekken.

« TERUG

 
Kaart:Zie ook:

  Landsporten
  Watersporten

Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com