vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester på italienska sjöar  wakacje na włoskich jezior
  Maggioresjön >  Aktivitet >  Vattensport Maggioresjön kitesurfing , vindsurfing, segling, wakeboard, vattenskidorVattensporter

På vågorna rippled av ständiga vindar av sjön många sporter vi praktiseras.

Systemet med jämna vindar och motsatta som kännetecknar alla de stora sjöar, har Lake Maggiore också underlättat utvecklingen och bruket av sporter som segling, vindsurfing och kitesurfing.
Men naturligtvis sjön vi flyttar även med andra typer av båtar, såsom kanotpaddling och kajakpaddling, för att inte nämna de motorbåtar som man kan öva vattenskidor . Men det finns mer nyligen har det skett en utveckling av aktiviteter för strömmarna; I själva verket är forsränning och kajakpaddling blir mer populära sporter i dalarna som öppnar mot sjön.

Men dessa vatten är också perfekt bara för ett dopp, och för de mer äventyrliga finns det möjlighet att dyka till upptäckten av sjön golvet.

« TILLBAKA

 
Karta:Se även:

  Land Sports
  Vattensporter

Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com