vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester på italienska sjöar  wakacje na włoskich jezior
  Ortameer >  Plaatsen >  Omegna Ortameer vakantie - hotels, campings, appartementen, vakantiehuizen, agriturismo, villeOmegna

De stad Omegna ligt aan het noordelijke einde van het Ortameer en omgeven door de betoverende bergen nagedacht over de kalme, heldere water van het meer.

Een van de belangrijkste monumenten van Omegna, de kerk van Sant'Ambrogio, Romaans gebouw met een barok interieur waar de urn met het lichaam van de martelaar San Vito, patroonheilige van de Omega. De laatste twee zondagen van augustus is er het volksfeest ter ere van de heilige, trekt mensen uit de hele regio: de belangrijkste attractie is het vuurwerk op het meer.

Ter ere van de schrijver Gianni Rodari, die een inwoner van deze stad, de stad van Omegna creëerde een park dat biedt kinderen verschillende ervaringen, verschillende manieren om te spelen en plezier hebben.

« TERUG

 
Kaart:Zie ook:

  Omegna
  Orta San Giulio
  Madonna del Sasso

Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com