vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester på italienska sjöar  wakacje na włoskich jezior
  Luganosjön  >  Platser >  Melide Luganosjön semester - hotell, camping, lägenheter, fritidshus, agroturism, villeMelide

Melide är en vacker stad på den västra stranden av sjön Lugano, känd för brygg dammen byggdes under åren 1841-1847 som förbinder staden till Bissone, på andra sidan av sjön. På bryggan passerar motorvägen, järnvägen och huvudvägen, vilket gör det mycket viktigt för kommunikation; men du kan också gå till fots, för att få en fantastisk utsikt över sjön.

I Melide turister hittar många idéer av intresse: den vackra kyrkan Saints Quirico och Giuditta och framför byn, Oratory av den heliga kor är bland de monument mest berömda religiösa, men på gatorna i staden är också vackra gamla byggnader och villor.

Stor attraktion av Melide är Swissminiatur : en park med miniatyrmodeller av schweiziska monument, placeras i en bana som återger de viktigaste schweiziska landskap.

« TILLBAKA

 
Karta:Se även:

  Lugano
  Porlezza
  Campione d Italia
  Melide
  Morcote
  Agno
  Ponte Tresa
  Porto Ceresio
  Valsolda
  Claino con Osteno

Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com