vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester på italienska sjöar  wakacje na włoskich jezior
  Luganosjön  >  Platser >  Morcote Luganosjön semester - hotell, camping, lägenheter, fritidshus, agroturism, villeMorcote

Morcote ligger ca 10 km från Lugano: det är en småstad av bara 750 invånare, men det är en plats av stor konstnärlig och kulturellt intresse.

Byn präglas av smala gator, arkader gamla patricier hus och gröna trädgårdar. Turister kan inte låta bli att besöka den vackra kyrka, tillägnad Santa Maria del Sasso ligger på en terrass som tillåter dig att njuta av utsikten över sjön.

En annan plats mycket älskad av turister är den vackra Parco Scherrer , en park byggs i 1930, i ett vackert läge, Det kännetecknas av en varierad tropisk vegetation, subtropiska och inhemska och särskilt av konstverk och miniatyr paviljonger symboliserar arkitekturen av de delar av världen besök av dess designer, Herman Scherrer.

« TILLBAKA

 
Karta:Se även:

  Lugano
  Porlezza
  Campione d Italia
  Melide
  Morcote
  Agno
  Ponte Tresa
  Porto Ceresio
  Valsolda
  Claino con Osteno

Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com