vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester på italienska sjöar  wakacje na włoskich jezior
  Comomeer >  Activiteiten >  Ground Sport Comomeer - Mountainbike, Hiking, Paardrijden, CanyoningLandsporten

mountainbike lake como
Trekking & mountainbiken
De omgeving biedt tal van plaatsen en verschillende klimroutes voor mountainbiken en wandelen en klimmen in de rust van de oude bossen die samen met de toppen van de bergen en talrijke bergmeren bieden unieke landschappen. Langs de hoofdweg tussen de kust-landen zijn er wegen die de dorpen te bereiken in de bergen en hier begint het avontuur, tientallen paden voor alle mogelijkheden.

Riding
Van Brianza tot Valtellina kunt u kiezen tussen verschillende "paard verhuur" of scholen van paardrijden. Voor de liefhebbers van paarden en natuur zijn er tal van plaatsen om te wandelen in de unieke pad in de vlakte naar de bergen.

Alpinisme - Klimmen
De bergen zijn de hoogste uitdrukking van alpinisme Lecchesi Lombard. Talloze manieren met elke moeilijkheidsgraad, klimmen, berghutten, zal prachtige landschappen soddisfre uw eetlust Mountain.

Boomklimmen
Klimmen bomen is een activiteit die ons milieubewustzijn ontwikkelt en helpt ons om het belang van het behoud van het milieu te begrijpen. In de thema parken kunt u genieten van deze activiteit veilig

« TERUG

 
Kaart:Zie ook:

  Landsporten
  Watersporten

Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com

lago di Como -  lake Como -  Comer see -  Lac de Côme -  Comomeer
Ospitalità lago di Como -  Guida turistica d'Italia -  Domaso Lago di Como
Gravedona Lago di Como -  Hotel, Camping, Appartamenti Domaso Lago di Como