vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester på italienska sjöar  wakacje na włoskich jezior
  Iseomeer >  Plaatsen >  Riva di Solto Iseomeer vakantie - hotels, campings, appartementen, vakantiehuizen, agriturismo, villeRiva di Solto

Riva di Solto is een klein dorpje van slechts 800 inwoners, maar uit de twintigste eeuw is de stad gezien een constante bijenkorf van activiteiten gericht op de ontwikkeling van het toerisme, waaronder campings, bars en restaurants, zodat de rivier meer harnas waarop zij kijkt.

In de stad, zijn een aantal interessante religieuze gebouwen, waaronder dat de parochiekerk gewijd aan San Nicola Vescovo. De eerste sporen van deze kerk dateren zelfs tot de elfde eeuw, hoewel het huidige gebouw is gebouwd in de achttiende eeuw. Vermelding verdient ook de kerk van San Rocco, in 1530 gebouwd door een stemming van de bevolking tijdens een epidemie van de pest.

De herinnering aan de middeleeuwse periode is bewaard gebleven in de stad dankzij de aanwezigheid van veel gebouwen uit die periode, waaronder, in het gehucht Zorzino, op een heuvel, een mooi kasteel, altijd in Zorzino, aan de oever van het meer, is het een bezoek waard het ravijn Orrido del Bogn, een prachtige plaats waar een pad ingebouwd in de rotsen, met uitzicht op het water biedt uitzicht en landschappen van bepaalde emotie.

« TERUG

 
Kaart:Zie ook:

  Riva di Solto
  Iseo
  Sarnico
  Predore
  Tavernola Bergamasca
  Lovere
  Paratico
  Sulzano
  Sale Marasino
  Monte Isola
  Marone
  Pisogne

Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com