vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester på italienska sjöar  wakacje na włoskich jezior
  Iseomeer >  Plaatsen >  Sulzano Iseomeer vakantie - hotels, campings, appartementen, vakantiehuizen, agriturismo, villeSulzano

Sulzano is een van de mooiste plekken op Iseomeer: middeleeuwse huizen, de achttiende-eeuwse kerk, de prachtige panorama van het meer en de Monte Isola ... Alles draagt bij aan deze plek onvergetelijk te maken.

De stad ligt aan de oever van het meer, met villa's in het midden van de prachtige parken in de heuvels en het historische centrum in de buurt van het meer, waar staat de Kerk van de Visitazione, in barokke stijl. Het pittoreske dorpje wordt gekenmerkt door oude huizen, smalle straatjes en karakteristieke dokken voor de boten van de vissers.

Liefhebbers van zeilen en watersport zult vinden in Sulzano de beste plek voor een vakantie, voor degenen die genieten van trektochten in de bergen, is er de wandeling naar de prachtige kerk van Santa Maria del giogo, tot een hoogte van 1000 meter. Vanaf de binnenplaats kunt u genieten van een fantastisch panorama.

« TERUG

 
Kaart:Zie ook:

  Riva di Solto
  Iseo
  Sarnico
  Predore
  Tavernola Bergamasca
  Lovere
  Paratico
  Sulzano
  Sale Marasino
  Monte Isola
  Marone
  Pisogne

Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com