vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester på italienska sjöar  wakacje na włoskich jezior
  Iseosjön >  Platser >  Paratico Iseosjön semester - hotell, camping, lägenheter, fritidshus, agroturism, villeParatico

De Paratico ursprung är mycket gammal: beläget i det naturliga landskapet i Franciacorta , men med den pittoreska landskap av sjön Iseo. Landet nämns före år ettusen, men det var på medeltiden som blev en befäst stad, tack vare sitt strategiska läge, var Lantieri familjen, herrar platsen, att uppföra ett slott senare revs, varav några ruiner kvar.

Tack vare sitt utmärkta läge och den naturliga sammanhang i vilket den är belägen har Paratico blivit en populär semesterort och uppskattas av italienska och utländska turismen. Den historiska centrum av byn ligger i ett kuperat område, där slottet en gång stod; bland de intressanta monument inkluderar församlingskyrkan , som inuti innehåller konstverk av stort värde och den lilla kyrkan San Pietro.

« TILLBAKA

 
Karta:Se även:

  Riva di Solto
  Iseo
  Sarnico
  Predore
  Tavernola Bergamasca
  Lovere
  Paratico
  Sulzano
  Sale Marasino
  Monte Isola
  Marone
  Pisogne

Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com