vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester på italienska sjöar  wakacje na włoskich jezior
  Iseosjön >  Platser >  Sarnico Iseosjön semester - hotell, camping, lägenheter, fritidshus, agroturism, villeSarnico

Sarnico är en elegant stad, belägen vid den punkt där sjön rinner ut i floden Oglio. geografiskt anses huvudstad i Lake South, är en korsning mellan Bergamo sidan och Lago.

Dess läge har bidragit till dess utveckling: den första boplatser har anor mellan den neolitiska och bronsåldern, vilket framgår av resterna, finns på botten av sjön, en strukturerad primitiv by på styltor. Med tidens gång, invånarna flyttade till fastlandet, så att under romartiden på sjöns stränder var närvarande fasta anslag, främst på grund av förekomsten av viktiga vägar som förbinder städerna Bergamo och Brescia, liksom med Camonica Valley, som de gynnade handel i området.

Idag Sarnico är en vacker stad full av fascinerande sevärdheter och naturlandskap: bevarar en medeltida torn och fästningen Zucchellis, med anor från det trettonde århundradet. Sjön kan också bruket av sporter som vindsurfing, kanot och vattenskidor.

« TILLBAKA

 
Karta:Se även:

  Riva di Solto
  Iseo
  Sarnico
  Predore
  Tavernola Bergamasca
  Lovere
  Paratico
  Sulzano
  Sale Marasino
  Monte Isola
  Marone
  Pisogne

Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com