vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester på italienska sjöar  wakacje na włoskich jezior
  Iseosjön >  Platser >  Predore Iseosjön semester - hotell, camping, lägenheter, fritidshus, agroturism, villePredore

Predore är en plats med hög potential för turism: centrum av byn ligger på en sluttning mellan sjön och bergen, och har intressanta monument . Vi minns den romanska kyrkan tillägnad St George, medan på torget luftiga där stadshuset är att det finns en fontän av året 1709 och kyrkan San Giovanni Battista, som byggdes 1909. I sjön, inom Lanza värdefulla villan finns Torre Dimezzata , ruinerna av en tolfte talet befästning, kollapsade bara hälften.

Till norra delen av landet, i en vacker halv berget plats, är det Shrine of Our Lady of the Snow , byggd i det femtonde århundradet, helgedomen är tillgänglig för en mycket brant väg, eller gå till en trappa av 288 steg också, men komma till toppen du kan njuta av en av de vackraste utsikt över sjön Iseo. Andra vägar genom bergen och låt upptäcka orörda platser, medan mindre aktiva kan koppla av på sjön.

« TILLBAKA

 
Karta:Se även:

  Riva di Solto
  Iseo
  Sarnico
  Predore
  Tavernola Bergamasca
  Lovere
  Paratico
  Sulzano
  Sale Marasino
  Monte Isola
  Marone
  Pisogne

Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com