vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester på italienska sjöar  wakacje na włoskich jezior
  Iseosjön >  Platser >  Iseo Iseosjön semester - hotell, camping, lägenheter, fritidshus, agroturism, villeIseo

Iseo är staden från vilken sjön fått sitt namn: det är viktigaste mitten av sjön och utvecklas , där det finns många fritidsanläggningar: förutom hotell, är strandpromenaden packad med nattklubbar och restauranger.

Från naturalistisk synvinkel är Iseo en viktig plats: nära byn är i själva verket torvmark , en sanka områden blir grogrund för olika arter av fåglar. I centrum finns också ett antal monument intressant. I kvadraten på kyrkogården står kyrkan Sant'Andrea, en kyrka som grundades i det femte århundradet och berikas av en romansk klocktorn. På samma torg står kyrkan San Giovanni Battista. På en sporre i utkanten av den historiska stadskärnan är det Oldofredi slott, med anor från elfte århundradet.

Den gamla staden charm för elegans palats och torg, men också Iseo är en sjö stad, så älskare av vattensporter här kommer att hitta många möjligheter för vindsurfing, vattenskidor, segling och mycket mer.

« TILLBAKA

 
Karta:Se även:

  Riva di Solto
  Iseo
  Sarnico
  Predore
  Tavernola Bergamasca
  Lovere
  Paratico
  Sulzano
  Sale Marasino
  Monte Isola
  Marone
  Pisogne

Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com