vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester på italienska sjöar  wakacje na włoskich jezior
  Luganomeer >  Plaatsen >  Morcote Luganomeer vakantie - hotels, campings, appartementen, vakantiehuizen, agriturismo, villeMorcote

Morcote ligt ongeveer 10 km van Lugano: het is een klein dorpje van slechts 750 inwoners, maar dat is een plek van aanzienlijk artistiek en cultureel belang.

Het dorp wordt gekenmerkt door smalle straatjes, arcaden van oude patriciërshuizen en groene tuinen. Toeristen kunnen het niet helpen maar zie de mooie parochiekerk van Santa Maria del Sasso: het is gelegen op een panoramisch terras die u toelaat om een uitzicht te genieten.

Een andere plek zeer geliefd bij toeristen is het mooie Parco Scherrer, een park gebouwd in 1930, in een panoramische positie: het wordt gekenmerkt door een gevarieerde vegetatie, tropische, subtropische en inheemse en vooral kunstwerken en architectuur in miniatuur, symbool van de onderdelen van de wereld bezocht door de ontwerper, Herman Scherrer.

« TERUG

 
Kaart:Zie ook:

  Lugano
  Porlezza
  Campione d Italia
  Melide
  Morcote
  Agno
  Ponte Tresa
  Porto Ceresio
  Valsolda
  Claino con Osteno

Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com