vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester på italienska sjöar  wakacje na włoskich jezior
  Luganomeer >  Plaatsen >  Lugano Luganomeer vakantie - hotels, campings, appartementen, vakantiehuizen, agriturismo, villeLugano

De stad van Lugano ligt in Zwitserland, een paar kilometer van de grens met Italië: dit maakt het bijna een stad van Lombardije, zowel in haar architecturale vormen en in zijn cultuur.

Vandaag Lugano is een populaire toeristische plaats, die ook wereldwijd heeft gevestigd als het internationale bankwezen centrum, na Zürich en Genève. Toeristen Lugano hier een nette en schone stad, met een mooie weg langs het meer waar te lopen tussen de bloemperken.

Onder de monumenten te bezoeken we herinneren de kathedraal, gewijd aan San Lorenzo, op een plein met uitzicht op de stad. Voor een mooie wandeling, Parco Ciani is een charmante plaats: rondom het gelijknamige Villa Ciani (nu het Museum voor Schone Kunsten), dat is een van de mooiste residenties van de negentiende eeuw in Ticino. Maar Lugano biedt veel entertainment: culturele evenementen, concerten, feesten en vuurwerk verlevendigen de zomer 's avonds, niet te vergeten het Casino.

« TERUG

 
Kaart:Zie ook:

  Lugano
  Porlezza
  Campione d Italia
  Melide
  Morcote
  Agno
  Ponte Tresa
  Porto Ceresio
  Valsolda
  Claino con Osteno

Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com