vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester på italienska sjöar  wakacje na włoskich jezior
  Gardasjön >  Platser >  Lazise Gardasjön semester - hotell, camping, lägenheter, fritidshus, agroturism, villeLazise

Lazise lago di Garda Lazise lac de Garde Lazise Gardasee
Lazise är en av de äldsta städerna i Gardasjön: de krenelerade murar och torn av slottet ger till denna stad, som ligger på den östra stranden av sjön, ett avtryck även medeltida idag.

centrum är alltid trångt och livlig, är eEuropeiska gamla hamnen mycket vackra och suggestiva; bland vackra Lazise, ​​minns vi Scaligero slottet, med sex massiva torn och krenelerade vägg, kyrkan San Nicolò, hamnen, som är från den tionde talet, och allt i hamnområdet tullhuset av det sextonde århundradet stor veranda, en byggnad som markerade gränsen mellan Lombardiet och Republiken Venedig, nu ett konferenscenter.

Lazise är också en utmärkt bas för promenader och utflykter till hill städerna, där Veronese adeln i tidigare århundraden hade uppförts sina villor att tillbringa sommaren och I'autunno. Nära byn är den berömda nöjesparker Gardaland, Movie Mark och Caneva.

« TILLBAKA

 
Karta:


Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions22
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com