vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester på italienska sjöar  wakacje na włoskich jezior
  Gardasjön >  Platser >  Sirmione Gardasjön semester - hotell, camping, lägenheter, fritidshus, agroturism, villeSirmione

Sirmione Sirmione Garda see Sirmione lake Garda Sirmione Gardameer
Sirmione ligger på en tunn hylla som sträcker sig 4 km i hjärtat av Gardasjön, vars naturliga egenskaper utgör grund av beundran och renommé sedan antiken.

Catullo definierade det elev av alla halvöar , och än idag Sirmione är känd för dess främsta plats; Staden domineras av en kraftfull Scaliger Castle , uppförd 1259, strategiskt belägen på den enda vägen tillgång till fastlandet. Sirmione slott är en av de mest kompletta och bäst bevarade i Italien.

Halvön kännetecknas av närvaron av tre höjder: i norr är den spektakulära romersk bosättning kallas Grotte di Catullo . Trots hypotesen att resterna av den imponerande romersk villa tillhörde bostad av den berömda romerske skalden, finns det inga bevis för att styrka denna teori. Den arkeologiska parken ligger inbäddat i en lummig olivlund och har en fantastisk utsikt över sjön.

Sirmione är också känd för sin vatten termal : två spa, som kallas Catullo och Virgil, erbjuder turister möjlighet att stödja utsikten över sjön och kultur och historia på plats, även avkoppling och Det doneras från deras värdefulla vatten.

« TILLBAKA

 
Karta:


Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions22
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com