vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester på italienska sjöar  wakacje na włoskich jezior
  Gardasjön >  Platser >  Bardolino Gardasjön semester - hotell, camping, lägenheter, fritidshus, agroturism, villeBardolino

Bardolino Gardasee
Bardolino ligger i en mycket vacker krök av Gardasjön, bort från de överfulla och livliga områden i nedre sjön. hög historisk härstamning stad har många utställningar som vittnar om ett liv i det territorium romartiden, såsom mynt, stenar, gravstenar, skulpturer, några synliga i många delar av kommunen; kyrkogårdar och artefakter.

Av dess antiken framgår av romansk stil av San Severo Church , med tillägg av XI-talet kryptan, en av de äldsta exemplen på detta arkitektoniska lösning. Jämlikt är kyrkan San Zeno , som var en del av kloster fejden av klostret San Zeno.

Men Bardolino är inte bara namnet på en charmig stad vid stranden av sjön, fans vet att Bardolino är en vin , vars produktion är tillåtet i provinsen Verona. Det finns två typer av Bardolino: Red och Claret , som är från inhemska druvor och dricka ung. Vin är lätt, mjuk och mild, torr, fruktig, aningen bitter, harmonisk och med en antydan av mandel, gemensam för alla viner i regionen.

« TILLBAKA

 
Karta:


Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions22
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com