vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester på italienska sjöar  wakacje na włoskich jezior
  Gardasjön >  Platser >  Nago-Torbole Gardasjön semester - hotell, camping, lägenheter, fritidshus, agroturism, villeNago-Torbole

Torbole Torbole Torbole
Den gemensamma gruppen två olika byar mycket nära och liknande storlek: en, Nago, på sluttningarna av berget Altissimo och andra, Torbole, som med Riva del Garda, övervakar den norra spetsen av Garda som en gräns eller en hamn: här är det i själva verket att resenärer från North Adige Valley har den första stöten med naturen och landskapet i sjön. Palmer och oleander, efter klippor och toppar, är en oväntad förskott på Medelhavet.

Liksom många centra i Garda, också Torbole behåller sin charmiga lilla hamnen; att se kyrkan St Andrew, som byggdes 1175 och byggdes om barocken, från kyrkogården finns en magnifik utsikt över sjön upp till fästningen Manerba. Andra höjdpunkter i det österrikisk-ungerska Nago :. Är kanske den bäst bevarade i Trentino regionen och nu hem till den kommunala museet.

För vandring entusiaster, det finns en underbar panorama bana, med en balkong med utsikt över Gardasjön, som förbinder Torbole sin fraktion Storm , den gamla gränsen mellan Österrike och Italien.

« TILLBAKA

 
Karta:


Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions22
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com