vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester på italienska sjöar  wakacje na włoskich jezior
  Gardasjön >  Platser >  Tignale Gardasjön semester - hotell, camping, lägenheter, fritidshus, agroturism, villeTignale

Tignale lago di Garda Tignale Garda see Tignale lac de garde
Det säregna i staden Tignale (typiskt, förresten, många andra kommuner i hög Garda) är det faktum att den består av 6 byar, varav ingen har namnet Tignale: Gardola (stadshuset), Pennies From Heaven, Prabione, Aer, Olzano och Oldesio.

I sin kommunen är helgedom Montecastello , som står på en klippa med utsikt över sjön och med underbar utsikt. Med sin andlighet är en av de heliga platserna i den mest pittoreska Garda, känd för sin historia och arkitektonisk skönhet, konst och landskapet. I århundraden, är det en vallfartsort och hängivenhet.

I Tignale, i den lilla byn Prabione är också Museum of the Alto Garda Park , en väg som gör att du kan fördjupa dig i olika Garda och närma sig traditionella aktiviteter, från fiske till växande citroner och olivträd, från berg till hantverk.

« TILLBAKA

 
Karta:


Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions22
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com