vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester på italienska sjöar  wakacje na włoskich jezior
  Gardasjön >  Platser >  Malcesine Gardasjön semester - hotell, camping, lägenheter, fritidshus, agroturism, villeMalcesine

Malcesine Malcesine Gardasee Malcesine Gardameer isola del sogno lago di garda
Det betraktas ofta som centrum av en vacker hörn av Gardasjön, med slottet hissas på en udde som sluttar ut i sjön. Malcesine, i själva verket har en speciell charm.

Castle har mycket gammalt ursprung: rekonstrueras av Scala mellan 1277 och 1387, ändrades av venetianska och österrikiska militära ingenjörer. Det hyser nu ett museum om historia och miljön i sjön från toppen av tornet erbjuder en magnifik utsikt.

Tillbringa några minuter från olivträd till de högsta topparna av berget Baldo njuta av majestätiska landskapet i sjön är en unik upplevelse. Du kan uppleva tack vare Malcesine - Monte Baldo , där det finns oändliga möjligheter till utflykter. På berget Baldo varje årstid har en oemotståndlig charm och erbjuder en ständig inbjudan att uppleva berget i alla dess olika och oförutsägbara variationer. Den klimatpåverkan av sjön på höjden medger samexistens mellan många olika naturmiljöer, från Medelhavet upp till betesmarker och klipporna i de högsta topparna, har denna egenhet Monte Baldo förtjänat smeknamnet Trädgård Europa , true länken Alperna till Medelhavet.

« TILLBAKA

 
Karta:


Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions22
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com